søndag, april 03, 2011

Hotelltur og håndball.I dag var det avslutning for håndballgutta på bowlingen klokka tolv. Åsa var også med siden Kjetil er i Praha i helga. Nå er vi hjemme igjen. Ute er det tåke og trist. Prøver å rydde og shine litt her hjemme.


Fra fredag til lørdag sov jeg og ungene hos mamma og pappa. Dro hjemmefra ni i går og var på shopping på Hamar først. Det ble nye joggesko på begge ungene og noe fra kremmerhuset til meg :-) Så var det håndballkamper i Stangehallen fra klokka to. Etter det var mormor og morfar så snille og kjørte tilbake til Hamar så ungene fikk middag på McDonalds. Vi kom hjem ca kvart over åtte i går kveld. Da fikk ungene ligge litt på dynene på golvet og se på mesternes mester, før de fikk legge seg i dobbelt senga :-) Jeg har ligget mellom dem i natt :-)


Fra onsdag til torsdag var jeg og to kolleger på seminar ung 3.0 i Sandefjord. Dro kvart over seks på morgenen, noe vi synes var tidlig. Men vi bodde på et flott hotell, Rica park Sandefjord. Konferansen var spennende, handlet om barn og unge og media som internett, mobil, tv, data, spill etc. Fikk fine lunsjer, og en kjempe fin tre retters middag med velkomst drink, hvitvin og rødvin på kvelden. Kjempe fin underholdning av en gruppe fra danmark som het Basix. Men det var godt å komme hjem igjen på torsdags kvelden. Borte bra men hjem best he, he. Som Tobias sa til meg når jeg kom hjem: takk for at du kom hjem :-) Nå venter ungene på Kjetil. Tror flyet hans landet nå klokka tre. Ønsker dere en fin kveld :-)

1 kommentar:

Guttemamma sa...

Høres ut som dere har hatt det kjempetrivelig hele gjengen!!