torsdag, august 02, 2007

Hjemme fra ferie i Danmark.



































































Da er vi hjemme fra ferie igjen. Borte bra, men hjemme best. Kom hjem i ni tiden i går kveld. Har en rolig formiddag i dag. Skal snart begynne å vaske klær og sånn nå. Vi begynte reisen med å kjøre nedover til Gøteborg, gjennom Sverige forbi Arvika og Trollhattan etc. Kom til Gøteborg klokka to og ventet til båten gikk klokka fire. Båtturen gikk kjempe bra, men utrolig mye folk siden det var lørdag. Tungvint med vogn, så hjem i går ble det bare bæreselen. Kom i land ca. halv åtte, og var framme på Hvite Sande ca. halv elleve. En fin hytte med gang, do, soverom med køyeseng, og et rom med sofa, lite kjøkken og køyeseng. Så guttene hadde soverommet og Åsa og jeg det store rommet :-) På søndag var det opphold på dagen så da gikk vi en lang tur på stranden helt inn til sentrum. Vasset og Tobias badet en gang ufrivillig. Bølgen veltet han, men han var i trusa he, he. Så gikk vi veien tilbake. Etter lunsj kom regnet så da kjørete vi oss en tur. Fikk sett på noen sand skulpturer i Søndervig som var kjempe fine. Helt utrolig at det går ann å lage så mye fint av sand.











På mandagen var det varmt og sol så da var vi i Legoland i åtte timer. Var en opplevelse for Tobias og oss andre også selv om vi har vært der før. Glemte solkrem, så litt solbrente ble vi visst også. Tobias fikk kjørt masse :-)











På tirsdag regnet det. Ble en rolig formiddag, og så ble det badeland i Søndervig. Åsa badet i basseng for første gang og koste seg mye, og Tobias elsker jo å bade :-)











På onsdag var det varmt og sol igjen så da ble det Løveparken. Kjørte buss rundt i parken og gikk litt også. Masse spennende dyr :-)











Skal skrive om resten av turen senere. Nå skal jeg prøve å få gjort noe he, he.

2 kommentarer:

Anonym sa...

heisann:)
Velkommen hjem fra ferie, høres ut som dere har hatt det flott!
Så artig at du var innom Hals da og så hagen jeg hadde fotografert;)
Deilig med ferie , men alltid godt å komme hjem igjen, får håpe solen er på vei nå slik at vi kan få noen varme dager:)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Ser ut til at dere har hatt en alle tiders tur !
Takk for hyggelig melding på bloggen !!
Klem