fredag, august 10, 2007

Noe nytt og båt.















































































Nå har vi fått ut båten. Var ikke helt sikker på om vi skulle ha den ut i år. Men i går på dagen satte Kjetil og en kompis den ut. Den er ikke så stor. Men fin å fiske fra og ta en tur med. Har den på en sjø litt utenfor byen, mot Sverige. I går kveld tok vi en tur dit, og Kjetil og Tobias tok en liten tur. Flott vær var det også. På onsdag var vi innom mamma og pappa en tur. Når vi kom hjem spiste vi deilig jordbær med fløte og sukker på til dessert :-) I dag har vi holdt på å ordne til grillfest i morgen. Må jo ordne inne også siden vi ikke vet hvordan været blir. Har vært opphold i dag helt til ca. klokka fire. Da kom regnet og det regner enda. Var innom Ting og Tang i stad for å kjøpe servietter og da måtte jeg ha det fine spannet. Kjøpte også noen blomster og planter i dag. Også bilder av noen knagger jeg kjøpte i Danmark. Den hvite er Lene Bjerre. Også et fint speil jeg også kjøpte der. Åsa er bedre. Hun har ikke feber lenger. Begge ungene har badet nå og Åsa sover og Tobias skal legge seg. Så får vi pusle mer til festen i morgen. Ønsker alle en fin helg :-)

2 kommentarer:

elin1976 sa...

Så mye fint du viser i dag.
Så bra at Åsa er frisk. Dere har hatt mye denne sommeren. Men disse barna får jo så lett feber.
Knaggen og speilet var jo bare såååå fint. Har sett at disse interiørbutikkene på nettet har tatt innslike speil denne høsten. Skikkelig dekorative. Urnen med roser på var også flott- Den så skikkelig gammel og nostalgisk ut. ME LIKE.
Båten deres er finere enn vårs! he he. veldi mye finere. Vår er en gammel sjøhulk av en båt som heter Celina bella 2 he he.
Den er 14 fot og så stgg at man tar kun turer etter mørkets frembrudd med den. he he. Men navnet er fint! Ha en fin dag, snuppa. Kos deg og så håper jeg at dere får fint vær. Klem fra Elin:O)

Anonym sa...

Så koselig med båt, og spesielt når været er bra hehe
Godt at veslejenta er bra igjen, er ikke noe kjekt når de små er syke. Det lille spannnet var kjempefint! Kos dere på grillfesten , håper været er bra:)