onsdag, juni 20, 2007

Deilig om dagen

Nå er det deilig om dagen. Koser meg hjemme og ligger på solsenga inni mellom. På mandag var Tobias hjemme. Da fikk vi pumpet opp bassenget han som er 3 meter langt og nesten to meter bredt! Hadde 2 års bryllupsdag på mandag også :-) Da var vi med å så på Kjetil spille fotball kamp klokka seks.I går gikk jeg tur på en gang vei i skogen inn til et vann og plukket litt blomster samtidig. I dag var mamma og pappa en tur her etter middag. Er blant annet bilder av den nye voks duken jeg kjøpte i Sverige og en liten boks :-) Lurer litt på om det blir regn i morgen. Men har et rom som det skal males mer på, så det gjør i grunnen ikke så mye. Døra står oppe ut og det er mye mygg her nå. Jeg hovner opp og klør mye når jeg blir stukket.

8 kommentarer:

Hulda sa...

Så herlig vær dere har! Vi har hatt gråvær ei uke, men så værmeldinga i kveld, og nå blir det væromslag. Sol i nord og regn i sør... ;)Fin bukett markblomster.

Tussaluso sa...

Herligt med sommar og sol. Nyter dagane heima. Prøver å nyte sola når tullemor sover. Fin duk du har på bordet. Ha ein fin kveld.

Katarina sa...

Åh,e det ikke herlig! Endelig sommer og deilig sol!
Gratulerer så masse med 2 års bryllupsdag! Nyt dagene sammen og vær god mot hverandre. :-) Ha en fin helg når den tid kommer! Klem

elin1976 sa...

Nyt dagene. Vi har litt tåke her i dag. Skal bruke dagen til å få tatt helgevasken. Så flott voksduk. Jeg tenkte når jeg så bildet at oi, den dama kan hekkle. men så var det bare voks:O) Ha en flott fredag. Masse klemmer fra Elin:O)

Mia sa...

Koselige sommerbilder. La oss håpe at vi får mange slike dager utover sommeren. Men først skal Sankthans feires, og jeg håper du og dine får en fin helg.

Guro's lille hjørne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Guro's lille hjørne sa...

Hei igjen :o)

En liten venn her som satt og styrte på maskinen min og slettet innlegget. *ler* Det jeg skrev var:
Så søt duk du hadde :o)
Gratulerer med to års bryllupsdag! Selv feirer vi ti års bryllupsdag i august. Ta vare på hverandre hver eneste dag, tiden går så utrolig fort:o)
Ønsker dere en deilig sankthansfeiring og en flott helg videre :o)
Sånn, der var det sagt igjen, og nå skal små fingre holde seg unna tastaturet ;o)
Klem fra meg

Mustaparta von Skaugum sa...

Heia kjære søskenbarnet mitt. Du klør og hovner opp av insektstikk, sier du. Kanskje er det allergi. Du må komme deg til legen...Hilsen et bekymret søskenbarn, Mustaparta von Skaugum. Klem!