torsdag, juni 28, 2007

Kosedag

I dag har Åsa, Tobias og jeg hatt en kose dag. Ikke så tidlig morgen og sullet hjemme på formiddagen. Så dro vi på biblioteket og lånte oss bøker. Så gikk vi på senteret på kaffee og koste oss. Så var det i leke butikken. Kjøpe bursdags gave og Tobias kjøpte seg en bil fra filmen biler for egne penger. Ser så mye fint når jeg er i leke butikken, men kan jo ikke skjemme dem for mye bort heller da he, he. Så var vi i noen andre butikker og kjøpte ola kjole til Åsa til halv pris og et belte til Tobias. Handlet mat og så var vi innom Plantasjen. Kjøpte noen roser, og etterligning av crocs sko til Tobias. I går ville Tobias egentlig være hjemme. Vi stod opp halv åtte. Men klokka ni ville han i barnehaegn allikevel. Så jeg fulgte han dit, så gikk jeg og Åsa tur etterpå. Puslet hjemme i går etter det. Etter middag i går dro Kjetil på fisketur med en kompis og var ikke hjemme før halv tolv. De hadde fått mange gjedder. På tirsdag ettermiddag var vi hos mamma og pappa og tok inn post og vannet blomster for de er på ferie i Frankrike. Kjøpte også det nye bladet bolig pluss i dag. Likte det og likte artikkelen om Mia :-)
Trodde det skulle bli skikkelig tordenvær i kveld, men har ikke blitt enda og ikke noe regn heller. Det regnet kjempe mye på morgenen og formiddagen, men ble sol og varmt utover dagen. Har blitt utfordret av Tussaluso til å vise tre ting som betyr mye for meg her hjemme. Må bare tenke noen dager :-) Bilde av Åsa klar for tur i dag, og Åsa og Tobias på kaffee, og tre små kofferter som Tobias fikk på plantasjen, og en buske jeg har i hagen.

8 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig dag dere har hatt! Fine blomster også, og det bladet kjøpte jeg også i dag. Det var fint, og reportasjen fra Mias hjem var skikkelig bra. :)

elin1976 sa...

Koselig dag. Er det ikke rart hvor flink Norge har blitt på interriør blader. Syned de er bedre enn Sverige og Danmark. Ønsker deg en fin helg. Masse klemmer fra Elin:O)

Tussaluso sa...

Kjekt med skikkelige kose dager. Ja, det er vanskeligt å ikkje skjemme ut småtrolla, har like lyst på tinga eg som ungane.
Eg og likte godt det nye interiør-bladet kjempegodt. Alltid kjekt med interiør blad. Kjøper nesten alle eg kommer over. Godt at dei kommer ut sjeldent. Ha ei fin helg.

Anna Lisa sa...

Håper du har det bra:) Vi pusser opp resten nå og er ganske spennte på innflytting. Skal bli så godt. Nye bilder kommer etterkvart. ha det så godt så lenge. Klem

Det Ljuva i livet sa...

Visst är de härliga de vita blommorna!
Hoppas att ni har bättre väder än vad vi har. (regn, regn och mera regn)

Guro's lille hjørne sa...

Hørtes ut som en deilig dag :o)
Har kosa meg med bladet ute i sola i dag faktisk, og fått massevis av inspirasjon. Driver å maler de syreluta tinga mine kvite for tida. Deilig!
Ha ei fin helg vidare :o)

elin1976 sa...

Hallo
Måtte bare svare deg på spørsmål i bloggen min. Nei vi er ike på en annen hytte men min søster eiger en stor gård her. Det er ut av
denne gården vi skal skille av et mål. Så det er altså her vi er nå. Ha en fin søndag. Klem:O)

Emmeline sa...

Det høres ut som om dere har hatt en skikkelig koselig dag. De koffertene var jo bare helskjønne, og ungene dine er så fine begge to. Nye interiørblader liker vi, det er sånne ting som gjør mammaer glade...