mandag, juni 25, 2007

Mandag og ny uke
I dag er det mandag og ny uke. Blir det noe trening på meg denne uka da tro? Tobias har vært hjemme i dag. Vi var inne på formiddagen, men så ble det varmt og sol så da var vi litt ute. Jeg fikk også ryddet i mat skapet på kjøkkenet og fikk litt ordning og reda der :-) Kaffen frister i alle fall nå ja!! I går fikk jeg sammen med Kjetil malt to vegger på rommet og Kjetil tok litt over en vegg til etterpå. Har også tatt noen blomster bilder i går og i dag. Det ble litt torden og regn i ettermiddag, men ble blå himmel og sol igjen. Nå har også Lena fått laget seg blogg, så sjekk ut den :-) Lenas verden :-)

6 kommentarer:

elin1976 sa...

Jeg skulle også ha ryddet i mat skapet. Deet har en tedens til å hope seg opp med halvspiste chipsposer og gammelt godteri. he he. Prinsessa spiser ikke så mye av dette, det er liksom bare det at hun må ha det. Vi spiser det somregel opp for henne etter hun har lagt seg( hyyyyyyyyysj) Vi er skikkelig udisiplinerte når det gjelder snop midt i ukene. he he. Ha en flott dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Anna Lisa sa...

Skal bare ønske dej en fine kveld. Håper du har det bra:) Takk for kommentaren i bloggen min.Klem

elin1976 sa...

Jeg jobber ( hold deg fast) på en sport, jakt og fiske butikk. he he.
Jeg er faktik den eneste som har våpenkort, å litt peiling på jakt.( kammer fra en jakt familie) Denne holder til på et senter, så vi åpner kl. 10.00 og stenger kl. 20.00- Vi deler arbeidsdagen inn i to vakter. Ha en fin dag:O)

Katarina sa...

Åh.jeg har sett etter disse kaffe posene med daim og den andre sjokoladen,men finner den ikke her nede.Kos deg masse med dem! Klem

Lynetmor sa...

Høres ut som en fin jobb du har Elin, og så høres du sporty ut som har våpen kort :-)

Katarina de kaffe posene har jeg kjøpt i Sverige. Leitet her først, men fant dem i Sverige.

Tingeltangel sa...

Fina blommor. Älskar lavendel.