torsdag, juni 14, 2007

Regn i dag.

I dag regner det. Men det gjør egentlig ingenting. Er støl i dag for trente i går. Men det er bra, for da vet jeg at jeg har brukt kroppen. Har kjøpt litt nytt til ungene. Blir mest på dem her i huset he, he. Men har blitt en del nye klær på meg også etter fødselen. Trengte det. Men husker ikke på å ta bilde av dem. Og bilde av to mugger jeg kjøpte på Ellos. Og bilde av en buske jeg har i hagen. Tror det er en slags Syrin busk. Noen som vet? Klippet den ned i fjor. Tidlig på våren. Tror det var snø enda. Så i fjor tror jeg ikke det kom blomster. men det har det gjort i år. Og så er jeg glad, for rose buska jeg har ute som jeg klippet så ned i fjor, så ut som den ikke kom seg. Men nå er det ny skudd på den :-) Solsikkene og erte blomstene er også på vei opp. Tobias og jeg sådde litt i går. Så tar vel en stund før det kommer noe opp der. Håper det blir sol og litt varmt på lørdag for skal i 60 års lag til mamma og pappa. Blir på verandaen under tak, og med varme i taket. Men skal ha kort kjole. Ønsker alle en fin dag :-)
4 kommentarer:

Tingeltangel sa...

Tack för ditt besök på min blogg... Jag har tittat lite på din också. Många charmiga bilder du visar.

kammerset sa...

Heisann:)

Takk for koselig besøk på min blogg, www.angeldreams.sprayblogg.no

Er alltid kjekt å kjøpe ting og tang til barna, slik blir det her også;)
Vi skal til Hals på nord øst kysten av Danmark, Hvor skal dere?

Et lite tips, dersom du tillater kommentarer fra andre som ikke er google registert er det lettere å legge ut kommentar hos deg, jeg måtte logge meg på en konto nå som jeg ikke bruker;)

Ha en fin helg;)

elin1976 sa...

Så masse flott du har kjøpt. Hello Litty kjolen er nydelig. Prinsessa samler på alt som har med Hello Kitty. Hun sier at det "ruler"
Det ser så flott ut i hagen din. Ta mer bilder så vi får se. Ha en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Hulda sa...

Så fine ting du har kjøpt til ungene. Flotte blå mugger også. :)