mandag, juli 09, 2007

Fortsatt regn.

Her regner det fortsatt. Begynner å bli litt frustrert nå gitt. Det hender det er litt opphold, men noe sol er det ikke snakk om. Formen er bedre, men kjenner det litt i et øre nå. Tobias er helt frisk, men er ikke helt ferdig med antibiotikaen. På fredag kjørte jeg Tobias til en gutt i barnehagen som ble fem år. Han skulle vært der i bursdag sist lørdag når han var syk, derfor ble han bedt dit på fredag. Han var der fra tolv til fire og hadde kost seg masse. På lørdag skulle vi egentlig vært i 30 års lag. Visste ikke om vi skulle siden vi ikke var helt friske. Men vi fikk ikke noe valg for foreldrene til Kjetil turte ikke være barnevakt allikevel, for de var redd for å få streptokokker for de skal ha ferie neste uke. Så vi koste oss bare hjemme. På søndag kom broren min hit og lekte med Tobias. Tobias er veldig glad i onkel og de kjørte med bilbanen sammen :-) Så var det ørrett middag hos mamma og pappa etter det.Tobias har ferie fra barnehagen nå. Vi har ryddet i noen leker etc. Samlet alle bilene fra bil filmen sammen etc. Tobias fikk fin olajakke og Åsa fikk fin lilla kjole med lue til av mamma og pappa da de kom hjem fra Normandie. Fikk også beskjed om å ta bilde av Tobias hvor han later som om han sloss he, he. Jeg gikk en tur til butiken i stad, ca 10 minutter en vei. Greit å bevege seg litt.

3 kommentarer:

Mia sa...

Uffameg, dette regnet altså... Og så å være syk i tillegg. Håper det gir seg med både det ene og det andre...

elin1976 sa...

Her er det regn,regn og atter regn. I dag reiser vi hjem til sørlandet. Har sjekka- der er det iallefall opphold. Du får ha en fin uke så snakkes vi når jeg kommer hjem. Masse klemmer fra Elin:O)

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Ååå så mycket fina bilder på både söta barn och vackra blommor! Lämnar kvar en stor bukett med vilda sommarblommor bara till dig !
Kom gärna och besök min lite knasiga blogg!