torsdag, juli 05, 2007

Streptokokker og regn, regn og regn.
Ja, da har hele familien streptokokker i halsen(unntatt Åsa) og går på antibiotika. Jeg våknet natt til tirsdag og hadde vond hals og hode. Mamma kom og var her på dagen for var ikke så lett å styre alene med to unger og være syk. På kvelden syntes jeg at jeg var litt bedre og tenkte at det snart gikk over. Men våknet onsdag morgen og var mye verre. Kunne nesten ikke prate eller svelge. Kjetil våknet også med hals vondt, men gikk på jobb. Jeg ringte legen og fikk time klokka fire. Mamma kom i går også. Fikk penicillin av legen. Kjetil ringte legevakta når han kom fra jobb, var der og fikk antibiotika og noe annet mot betennelser. Det hjalp for nå føler vi oss bedre. Kjetil fikk noe annet en meg, en hestekur sa legen he, he. Så han følte seg så bra at han dro på fisketur etter middag. Jeg og ungene og mamma var på formiddags kaffe hos tanta mi. Der var begge søskenbarna mine som bor i Oslo. Den ene med lille gutten på 8 mnd, og den andre med lille gutten på 1, 5 uke :-)


Ellers bare regner det, regner og regner. Tordnet også litt i middags tiden. Åsa har fått den første tannen i dag :-) Om 2 og en halv uke drar vi til Danmark. Tar ferge fra Gøteborg til Fredrikshavn. Hadde ikke tenkt på om vi må ha pass før jeg plutselig begynte å tenke på det. Tror ikke man må ha det. Passene våres har gått ut og hadde håpet å slippe å bruke penger på det. Vi skal ligge en uke på en hytte på en campingplass på vest kysten ved Hvide Sande og 4 dager etter det ved Egense. Håper jeg finner noen spennende butikker :-)

5 kommentarer:

elin1976 sa...

Uff, stakkars dere. Høres ikke godt ut med vondt i halse. Det er ikke så greit å være mamma når alle er syke. Inkl. deg selv. Goodt at dere er på bedrings vei. Det florerer masse forkjølelse greier nå. Alle hos oss går å harker og hoster.
Vi reiser også til Danmark uke 30. Skal bli herlig. Å som jeg skal shoppe:O)
Ha en fin kveld:O)

Tingeltangel sa...

Stackars er. Extra tråkigt att vara sjuk på sommaren. Hoppas att ni mår bättre snart.

Katarina sa...

Oi,stakkars dere!! Her har det også regnet og i dag tidlig hadde jeg å jenta mi lue på for det blåste veldig og d var også veldig surt!!Håper dere får fint vær her nede da! Klem

JULIE K sa...

Uff så kjedelig da. God bedring til dere alle : )

Rodrigo sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).