lørdag, juli 14, 2007

Så kom regnet igjen i ettermiddag.Ja, så kom regnet igjen i ettermiddag etter et par dager med opphold og litt sol. I dag var vi å handlet mat. Så kom foreldrene til Kjetil på besøk. De lekte og koste med ungene mens Kjetil fikk malt den siste veggen på rommet og jeg malte vinduet hvitt. Så fikk bestemor klippet Tobias også. De fikk sommergaver. Tobias fikk liten dvd spiller og pokemon figurer og chips og en bil. Åsa fikk baby call , smokker og bitering. Etter at de hadde reist, så skulle vi grille, men det ble i stekepannen, for der regnet og så ut som på bildet.I går gikk jeg og ungene en tur på butikken. Etter middag var vi en tur hos noen venner med ei jente på 3 år og tvillinger på 3 mnd. Ønsker alle en fortsatt fin helg :-)

5 kommentarer:

Guro's lille hjørne sa...

Uff da, no håper eg virkelig det kan bli litt bedre vær hos dere! Stakkars unger har jo knapt fått sett sola i sommer har eg en følelse av...
Om ei veke setter vi kursen til sørlandet og kryssar fingrane for at værtilstanden har endra seg til da.
Ha ei fortsatt god helg :o)

Mia sa...

Ja, det har vært masse regn i det siste, og igår intet unntak. Men heldigvis er det bedre idag, og jeg lever fortsatt i håp om sommervarme og sol før høsten.

Lena Bekkholt sa...

Flink du er til og blogge da Gro Mette,superaktiv du:-))
Selv om det er dårlig vær om dagen så er dere da flinke til og kose dere ser jeg,det er bra;-)

elin1976 sa...

Har inntrykk at dette er været i hele sommernorge! Akkurat nå skinner solen her. Får håper det blir bedre og sommeren kommer for fullt her til lands. Husker når prinsessa var mindre kunne dette bli et problem.- Hun begynte å kjede seg så fælt. Man måtte jo finne på noe. ut på tur med regnklær i øsende pøsende regn. Sommeren for 7 år siden hadde vi dat akkurat likt her. Det regna hele sommeren. Vel vel får håpe det blir bedre i Danmark slik vi får opphold er. Du må ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

JULIE K sa...

Det regner utrolig mye overalt. Her har vi bare hatt litt, som faktisk behøvdes. Det er grått her nå, men varmt så det er jo egentlig deilig : )