mandag, juli 02, 2007

Tre ting
Ble for en stund siden utfordret av Tussaluso om å vise fram tre ting som betyr noe for meg her hjemme. Må jukse litt for klarte ikke bare å velge tre ting. Ting nummer 1: Ting fra Nord Norge. Kjøpte denne fine lysestaken i Bodø for 4 år siden, synes den er så fin. Kjøpe også den knaggen der for 4 år siden. Pappa er fra Bodø (Fleinvær) og jeg har vært der mange, mange, maaange ganger. Så derfor minner disse tingene meg om en del av mitt opphav :-) Ting 2: er de første skoene som jeg hadde . De har rosa sløyfer i, for de stod på konfirmasjons bordet mitt. De står til pynt på soverommet. Ting 3: er sølvkoppen og annet sølv jeg fikk til dåpen min, begge sølvkoppene til ungene, og sølvbestikket til foreldrene til Kjetil, og sølv ranglen som mammen min fikk til dåpen. Og så må jeg ha med en ting 4: og det er det fine bildet som jeg har fått av oldemoren min når jeg var liten.Ellers så er Tobias syk. Han våknet med vondt i halsen, hodet og magen på fredag, og kastet opp utover ettermiddagen og kvelden, til klokka to på natta. Trodde først det var spy sjuken. På søndag var han verre i halsen, og han kastet opp igjen. Ringte legevakta. Det er streptokokker i halsen. Fikk en kapsel som han skulle ta i går. Åpnet den og blandet pulveret med syltetøy, men alt kom opp igjen utover kjøkkengulvet. Men i dag fikk Kjetil hentet den flytende antibiotikaen på apoteket, så nå har han begynt med det. Eller så var mamma og pappa innom på lørdag for da hadde de kommet fra Frankrike. På kvelden når ungene hadde lagt seg kom det noen venner innom. Kjetil og den ene gikk ut en tur når de andre dro, men han var ikke sein :-)På søndag var det å slappe av, på legevakta, besøke tanta til Kjetil en tur og slappe av igjen. Været er ikke så bra, masse regn inni mellom. Vil ha sol snart. Har litt vondt i magen selv og i nakken, men det går nok snart over. Begge ungene sover. Jeg sov med Åsa etter middag og det blir nok ikke så seint i kveld tror jeg.

4 kommentarer:

Guro's lille hjørne sa...

Først og fremst må eg få sei God Bedring til Tobias! Håper han kommer seg raskt.
Synest det var flotte ting du har vist fram i bloggen din, og eg forstår deg veldig godt som ikkje klarte å begrense det til tre ting... *ler*
Ha en fin kveld!

Mustaparta von Skaugum sa...

God bedring til han. Vi sitter i skrivende stund i Luleå. Tenker på dere. Så koselig at du lengter mot nord. Du har nok fått mange nordnorske gener ja. :O) Det er bare å komme det. Vi har plass nok. :O) Mustapartasøskenbarn glede seg allerede. Wiiiiiih!

Mia sa...

Maken til bildet du fikk av din oldemor hadde jeg også, over sengen min, da jeg var liten. Hvor det er blitt av bildet vet jeg ikke, dessverre... Håper det går bedre med Tobias, ikke koselig å være syk.

Hyggelig at du likte bladet BoligPluss og at du likte reportasjen. Jeg bor på østsiden av Oslo. Bor du også i Akershus?

Marie sa...

Koselege "tre ting" du har. Eg har også eindel slike barndoms-skattar. Nydeleg blogg du har! God bedring til heile familien!
Velkommen innom min blogg! Kan eg linke til deg? Du må gjerne linke til meg om du har lyst.