onsdag, juli 18, 2007

Rydding, vasking og soving.
I dag våknet Åsa tidlig. Så jeg fikk gjort mye på formiddagen når hun tok seg en times lur. Ble helt ferdig på rommet til Tobias og vasket over gulvet helt til slutt. Så våknet Åsa igjen og vi spiste og koste oss. Så skulle hun sove igjen klokka et. Jeg og hun la oss i dobbelt senga. Jeg skulle bare ligge der til hun hadde sovnet. Men så våknet jeg plutselig og så var klokka kvart på fire! Har sovet som en stein. Åsa er en del urolig på nettene, men i dag har tann nummer to kommet, så kan jo være derfor. Etter middag og i løpet av kvelden har vi fått bært en del på loftet og så har jeg fått vasket badet. Tobias er fortsatt på hytta. Det regnet i hele går og i dag og vi må ha lys på inne hele dagen. I går så dreiv jeg på rommet til Tobias. Tar tid å rydde i leker og blant annet rydde i esker med små leker og kinder egg leker og kaste det som er ødelagt etc. Men nå er det bra der. Bildet av Tobias sitt rom er tatt for et år siden ca. Sengen hans er etter min oldemor. Pappa har ordnet den, og dreid nye knotter på toppen. Må også si tusen takk for de fine kommentarene deres. Det varmer veldig :-)

5 kommentarer:

Marie sa...

Hei hei! Eg la inn ein kommentar på "tre ting". Eg ønska god bedring, men såg etterpå at det innlegget var nokre dagar gammalt. Håpar de er friske nå...Eg er heilt fersk på desse bloggreiene, hehe...

Interiørhuset sa...

så flink og effektiv du har vært i dag da=) Du trengte sikkert den sovnen vettu=)

Jeg måtte gå å legge meg nesten rett etter jeg hadde stått opp på grunn av migrene,og vet du hva jeg fikk se da jeg kom meg opp i gjen?? Min kjære samboer hadde vasket hele huset forruten der jeg sov for meg siden jeg var dårlig...jeg er heldig=)

den gode feen sa...

Så heldig du er som har så snill pappa og slik ei fin seng! Å rydde og sortere leiker tar tid ja, men akk så godt når det er ferdig. Ha det godt!!

Beathe sa...

Det er så godt med slik opprydding, jeg har utsatt det lenge nå på minsteguttene sine rom, de har rett og slett alt for mye leker , så nå skal det pakkes vekk/gies bort.
Sengen var forresten nydelig!
Deilig å kunne sove litt på dagen da, når man har småfolk blir det jo ofte ikke så god søvn på natten.
ha en fin uke fortsatt:)

Flower Power sa...

Hei på deg!
Rydding ja...*kremt*...det skulle vært gjort her også! Det flyter litt her nå.....

Så flott seng Tobias har!:)...han synes vel det er godt med et helt rent og ryddig rom, tenker jeg...:)
Den høneblunden fortjente du etter å ha vært så flink!:)