torsdag, august 23, 2007

Deilige sommer dager.











Ja, nå er det endelig sommer her på Østlandet om dagen he, he. Vi koser oss ute om dagen. Tobias har vært hjemme i tre dager nå, selv om han egentlig kunne ha vært i barnehagen i dag. Men vi koser oss. Soler oss, og ligger i skyggen og bader etc. Tobias tulla lenge med vann i en liten balje i dag. Så fikk han en større balje og Åsa badet også med han. Vi gikk en tur på butikken først i dag, og så var vi innom Kjetil på jobben først. På tirsdags kvelden var både mamma og pappa og foreldrene til Kjetil her. De fikk se Åsa bade inne og Tobias sykle etc. he, he.




I går koste vi oss også ute og Tobias lekte litt med vann da også. På tirsdag var vi litt inne siden Tobias var syk. Da gikk vi lenge i pysj og bare slappet av. Ellers så går vaskemaskinen mye om dagen for det er så fint tørke vær. Ja, det er vel det vi stort sett driver med om dagen. Lenas verden har lagt ut noen fine bilder, blant annet av en fontene som jeg kunne ha tenkt meg. Liker rennende vann. Og rosene mine har sprunget ut :-)

8 kommentarer:

Hulda sa...

Så fine sommerbilder! Artig at du tok de vannbildene også, stilig. :) Godt sommeren kom til dere til slutt. :)

Anonym sa...

Så fine bilder du viser, enig med Hulda...de vannbildene var skikkelig tøffe. Vi får nyte de sommerdagene vi får, selv om sommeren er på hell i grunn. Kjekt at dere koser dere hjemme!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Ja, sent men godt , hihi!
Enig , stilige vannbilder

Marie sa...

Er det ikkje herleg med sommar! Eg har jobba lenge i hagen i dag. Håpar me får ha dette veret ei stund til...
Ha det bra :o)

Lena sa...

Ja nå har vi vøri heldige med været:-)Fine bilder du har lagt ut,artig med vannet:-)Får håpe været holder seg til uka også da,eller kanskje ikke hihi ;0))

Mia sa...

Ja, det er virkelig deilig at vi fikk litt smak av sommer sånn på tampen av det hele... Jeg nyter solen og varmen på terrassen og går å venter på at mine roseknopper skal også åpne seg. Herlig med litt sommer før høsten kommer...

elin1976 sa...

Sånn er det her også om dagen. Litt for varmt etter min mening.

Det er jo deilig men sommeren skulle ha kommet en måde før. he he.
Er egentlig klar for høsten jeg. Ha en fin kveld:O)

Tingeltangel sa...

Hoppas ni får fortsätta att njuta av sommardagarna. Här i Stockholm har det blivit kallt. Ingen sommarkänsla alls idag.