onsdag, august 15, 2007

Plask regn.











I dag har det bare plask regnet. Skulle følge Tobias i barnehagen, men det regnet så fælt. Så Kjetil hentet han og leverte. Bra han jobber 2 minutter unna :-)




Ellers har jeg trent styrke her hjemme i dag. Prøver å komme i form. Har skiftet på sengene og vasket klær etc. Måtte tenne lys i ettermidag for det ble så mørkt og trist med regnet. Tok bildet av denne fine lomsten min i går. Sådde masse frø i en krukke og dette er en av blomstene som har kommet opp. Og så er det bilde av Åsa i den fine kjolen som tanta mi har laget og som Åsa fikk i dåpen.
Tusen takk for alle kosleige kommentarer på forrige innlegg :-)

10 kommentarer:

JULIEK sa...

Her også har det vært så mørkt idag. Rart å ha på lyset om dagen. Så søt Åsa var i den kjolen : )

elin1976 sa...

Kjolen er nydelig. Det er så hyggelig å få slike ting til ungene. Det betyr så masse.Det var så kjedelig å legge inn nye linker at ejg sitter her med Huldas blogg forran meg slik jeg kan låne hennes link liste. he he.
Skal få gjordt det i nermeste fremtid men ikke i dag. Må videre på runden. Klem:O)

Anonym sa...

heisann:)
I dag har vært en skikkelig ruskeværdag,litt deilig også da, merker at høsten nærmer seg, er veldig glad i høsten, men kunne godt fått litt mer sommer først;)
den kjolen var søt, er den heklet? Åsa var nydelig i kjole og hatt:)))
Ha en fin uke!

Tussaluso sa...

Hei, her og plasker det ner. Lurer på om det ein gong tar slutt. Trening ja... Prøver å gå tur kvar dag, men ikkje alltid like lett å få tid til det. Kjempe-fin kjole.

Hulda sa...

Åsa var veldig søt i den kjolen. :) Det regner her også i dag, er ikke noe å gjøre med det, jeg må ut på jobb likevel. :) Fin stokkrose du viser, vi har mange av den i hagen, har alltid likt de så godt. Ha en fin dag!

Anonym sa...

Så koselig kjole med matchende hatt hun har fått!!! Koselig og skjønn liten jente ( ligner på moren sin) Skal si du har mye på programmet...skikkelig travelt. Bra du tenner litt lys og har tid til å gjøre det koselig også!

Marie sa...

Koseleg å lese. Skjønn jente du har! God helg :o)

Lynetmor sa...

Ja, kjolen er heklet av tanta mi :-)

Skribenten sa...

hehe, så lik hun er deg hun lilleprøtti...Hilsen søskenbarnTufsa

Skribenten sa...

Fant et bilde av oss fra da vi var unge og lovende....kan sende det over til deg på mail..