mandag, august 20, 2007

Ny uke og halsvondt og brekt arm.











Ja, da er det en ny uke som er i gang. Kjetil har fått gips på armen i dag. Han har hatt vondt i armen siden festen sist helg. Mye som kan skje når man tar en fest he, he. Det var brist mellom lille fingeren og ring fingeren inni hånda. Han har hatt litt vondt hele uka, men hevelsen og det blå ble borte. Men fant ut at han skulle sjekke det i dag. Først lege, så i røntgen. Det var brist og fikk på gips nesten opp til albuen. Det er høyre armen også. Skal ha den på i nesten 4 uker, men han prøver å jobbe da. Når han hentet Tobias i barnehagen i dag så lå han og sov. Kom hjem og Tobias la seg på sofaen. Orket ikke spise for han hadde vondt i halsen sa han. Han hadde nesten ikke spist i barnehagen heller. Så at mandlene var hovne. Men han hadde ikke feber. Han fikk smerte stillende litt før han la seg i kveld. Håper det bare er tre dagers hals vondt.




Jeg og Åsa leverte Tobias i dag så gikk vi tur i over en time på en gang vei inni skogen. Skulle se etter blåbær, men fant bare litt tyttebær. Og røsslyng da :-)




På fredags kvelden fikk jeg hjelp av fikk kjære søskenbarn TUFSA, over msn, til å legge inn sånn teller på siden her. Men vi brukte vel et par timer før vi klarte det. Men det gikk. På lørdag var først Tobias i bursdag. Så var det grill fest på lekeplassen her for store og små. Det begynte kl fem med leker. Så ble grillen tent klokka syv. Det ble spist og mer leker og lodd etc. Jeg gikk opp halv tolv med Åsa for hun skulle ha mat, og da måtte KJetil til slutt si til Tobias at det var flaggermus ute for å få ham med seg. Tobias syklet og syklet mye den kvelden og lekte med de andre barna. På søndag kjørte vi en tur for vi trodde at det skulle bli regn. Men det ble det ikke, så gikk ut av bilen og så etter blåbær. Men fant nesten ingen. Etter middag kom det et vennepar av oss hit med ei jente på tre år, og tvillinger på 4 mnd. Så kom mamma og pappa innom på vei hjem fra hytta.




Det er fortsatt mange fine blomster i hagen min. Den første erte blomsten har kommet og rosene på den nye buska spretter snart ut.

8 kommentarer:

Tussaluso sa...

Ja, sånn kan det gå på fest:-). Heldig du som fortsatt har fine blomster. Her er alt (utenom Lobelia'n) visna. Håper gutten din snart blir frisk igjen.

Guro's lille hjørne sa...

God bedring til pjokken (og mannen - *ler*):o)
Du har slike fine bilder av blomstrane dine. Likte også veldig godt brettet med dei flotte tinga på i forrige innlegg.
Ønsker deg ei fortsatt fin veke :o)

Lena sa...

Erteblomstene vet du at det blir sånne frøbelger på?Når dem har vokst seg store da tar du dem av og legger dem på et tørt sted.Da får du frø til neste sommer:-)Har noen jeg også som du kan få.Også har jeg noe som heter prydbønner,det også er en slyngplante,meget dekorativ.Skal se om jeg får ordna litt andre frø også.
Stauder,det venter vi med til våren istedet.Er lettere da.

Skribenten sa...

Uffda. Du får hilse Kjetil "godbedring" fra meg. Klar at jeg da skulle hjelpe deg på fredagen. Skulle bare mangle det. :O)

Klem fra Tufsasøskenbarnet

Skribenten sa...

Og selvsagt GOD BEDRING til Tobias og. Gi han is. Det lindrer i halsen.

Marie sa...

God bedring til mann og barn! Fine bilete av fine blomar :o)

Anonym sa...

Kjempefine blomster du hadde bilde av, så synd med de to pasientene. Håper det går bra med dem etterhvert!

Silkeline sa...

Huffameg da! Høres ikke greit ut...god bedring da til sønn og mann!:))))