mandag, august 06, 2007

Lykter
I går laget jeg noen lykter. To uten engler, der fikk den ene en blomst i seg. Og to med engler på :-) En kurv jeg kjøpte i Danmark, faktisk i en mat butikk. Og tøfler som Åsa fikk i Danmark. På lørdag var vi og foreldrene mine hos broren min i Oslo. Vi var blant annet på museumet på Tøyen. Fikk også sett på noen blomster i Botanisk hage. Og på Oslo city før vi spiste middag hos broren min. På vei hjem var vi og mamma og pappa innom foreldrene til Kjetil på Årnes. Tobias skulle sove der til søndag. I går så vi ferdig filmen Fritt Vilt, som vi ikke orket å se ferdig kvelden før. Den var skummel og bra! Så malte jeg en dør hvit på begge sider. Skal ta et strøk til etterpå. Foreldrene til Kjetil kom med Tobias i seks tiden. I dag er det sol, så da blir det nok å være litt ute og kose oss. Siste ferie uka til Kjetil denne uka.

3 kommentarer:

Hulda sa...

Så nydelige lykter du har laget, flotte motiver du har brukt. :)

Beathe sa...

ordentlig søte lykter , og den kurven var kjempefin, utrolig hva man kan finne på matbutikken der nede, har gjort noen varp jeg også;)
Høres ut som dere har hatt en fin tur, fritt vilt filmen har jeg ikke fått sett enda, men kan godt tenke meg den er skummel ja!
Ha en fortsatt fin uke:)

sunshinegirl sa...

Søte lykter du har laget:9
Artig å se på alle bildene fra ferien deres. Dere har da opplevd litt av hvert;) Jeg så Fritt Vilt på kino, det var skummelt det.....