fredag, mars 05, 2010

Greengate og nesten helg :-)Ja, nå er det nesten helg. Skal jobbe fra 11 til 15 i morgen så er det helg :-) Jobbet til seks i dag, så ble jeg hentet på jobb og så tok vi stor handling av mat. Deilig å bli ferdig med det. Nå er det fyr i ovnen og jeg sitter og koser meg. Har fått dilla på greengate. Har litt fra før, noen tallerkener, blå med hvite prikker, og noen skåler. Og har fått en pakke i posten med mer som jeg skal hente i morgen. Vår nyhetene fra greengate er jo så fine og må nok ha litt mer ja :-) Hvilket mønster er din favoritt? Min er den blå med hvite prikker og et par med rosa blomster. Ønsker dere en kjempe fin helg :-)

7 kommentarer:

Lottas Himmelrom sa...

Ah green gate er bare smask!!!

Ønsker deg en herlig helg med masse sol naturligvis:)

Klemmer

Beate sa...

heisann
jeg liker også godt det prikkete fra greengate! vet ikke helt hva som er favoritten egentlig...synes det blir finest når jeg blander det, så det er vel helheten som er finest tenker jeg...

ønsker deg en fin kveld
klem beate

Størstepia sa...

Har vel aldri egentlig sett så mye av Greengate jeg da, men disse bildene var jo kjempefine - liker pastellfarger og det prikkete mønsteret:-)
Ha en strålende helg:-)
Klem fra størstepia

Guttemamma sa...

Greengate er og blir herlig. Klarer ikke å velge favoritt jeg...hvor bestiller du fra??
klem

ELIN sa...

Green gate har så mye flott, liker nesten alle mønstrene deres jeg :) Håper du har hatt en flott helg, og ønsker deg en ny flott uke. Klemmer fra Elin

Lise ♥ sa...

Looove GreenGate!!
De har så mange fine mønster at jeg egentlig ikke har noe favoritt. Har litt forskjellige og det fine er jo at mange av de kombineres fint sammen.

Håper du har en fin dag! :)

klem

lovecountrychabbychicstyle sa...

nydelige greengate!!
Har blitt helt hekta jeg:) har valgt å kjøpe et par tre ting hver mnd for å samle, ellers blir det så dyrt. Men lykken er stor hver gang det kommer noe nytt GG i hus:))

jeg liker å blande:) er glad i det prikkete men også det blomstrete.

ha en fin kveld

her blir det paradise hotel premiere

klem Lillan;)