fredag, mars 26, 2010

Tobias 7 år i dag :-)I dag er Tobias 7 år :-) Han våknet tidlig av seg selv i dag og fikk gave på senga. Han fikk x-box av oss og spill av Åsa. Så måtte han gå ut i gangen der gaven fra mormor og morfar og bestemor og bestfar stod. Og det var en sykkel! Så han måtte prøve den i stua he, he. Så var det påskefrokost på skolen. Veldig trivelig :-) Så jobbet jeg fra 1130 til 1800 i dag. Så har vi spist litt kake i kveld. Og Tobias har spilt masse. Rommet hans er ferdig nå. Pappa har holdt på der hele uka. Men pappa og Kjetil skal skru sammen skrivebord og klesskap i morgen. Jeg skal jobbe og på søndag blir det familiebursdag. Men skal vise bilder av rommet snart. Og så har jeg fri til uka og skal ikke på jobb før onsdag etter påske! Vi skal en tur på hytta også i midten av uka. Men påskeværet ser ikke så lovende ut men. Ønsker dere en kjempe fin helg :-)

5 kommentarer:

ELIN sa...

Gratulerer så mye til 7-åringen! Stor stas med disse gavene tenker jeg. Kos dere med bursdag, og ha en flott påske. Klemmer fra Elin

Synnøve. sa...

Gratulerer med litt overstått.
For noen flotte gaver.
En flunkende ny sykkel er nok drömmen for mange tenker eg.

Håper nå helgen blir flott for dere. At väret nå er litt trist får vi ta med oss. Snart kommer våren på orntligt og da blir det finevär.

Klems og go påske til dere.
Synnöve.

Ellen's sa...

Gratulerer med 7-åring i huset!
Og god påske til dere!
Ellen

Therese sa...

Gratulerer så mye til 7 åringen, flotte gaver han fikk :)
Ha en fin helg. Klem

yesheimen sa...

Grattis med store Tobias sin bursdag. Og selvsagt skulle det være X-box og sykkel. Kjekk gutt.

Gleder meg til å se bilder av rommet hans.

Ønsker dere riktig god påske.

Klem Ann<3