søndag, oktober 03, 2010

Tilbake fra Vilnius :-)
Ja, nå er jeg tilbake etter en flott tur til Vilnius :-) Kom hjem rundt to i natt. Vi dro fra skolen halv åtte på torsdags morgenen. Lærere, kontor damer, vi fra biblioteket, renholderne, vaktmesterene. Ja alle :-) Hadde god tid på Gardermoen og flyet gikk klokka elleve.Det var med Norwegian. Tok ca 1 time og 40 minutter, og i Vilnius ligger de en time foran oss. Et par timer seminar på hotellet på torsdag før vi var på en pub, som hadde eget bryggeri, og spiste og koste oss :-) Tre retters med rødbet suppe til forrett. Har aldri smakt det før, men det var godt. På fredag var det tidlig opp og buss ut til et konferanse senter utenfor byen, og der var det kjempe fint :-) Bekker og dammer og trapper og fontener. Fikk lunsj der, med rødbet suppe til forret. Tre retters lunsj :-) På kvelden var vi ute på en restaurant og spiste tre retters middag og mye vin he, he. Og selvfølgelig rødbet suppe til forrett he, he. Så er litt lei det nå. Ble litt seint før vi fikk lagt oss, men det var en morsom kveld :-)


På lørdag hadde vi fri, men vi var allikevel ganske tidlig oppe. Gikk i butikker og tittet rundt hele dagen.Var også innom noen kirker. Handlet en del. Bussen gikk fra hotellet klokka syv. Lang tid på flyplassen og flyet gikk ti over halv elleve. Landet halv tolv på Gardermoen. Kjetil hentet meg når bussen kom til skolen. Har vært trøtt i dag og har bare puslet her hjemme.Men har hatt en kjempe fin tur :-)

5 kommentarer:

Hverdagslivet sa...

Velkommen hjem igjen!:) Her var det mangen flotte bilder fra Vilnius. Denne byen står også på vår liste, ser veldig spennendes ut! Har nettopp vert en tur igjen i Warszawa, går aldri lei:)

Kjempe fin blogg du har!

Klemmer fra meg

June sa...

Så mange fine bilder!! :)
Håper du har en fin mandag vel hjemme igjen!:)

Klem June

mammaKine sa...

Så fine bilder, ser ut som dere har hatt en fn tur.
Søt blogg, jeg kommer nok innom igjen :)Klem fra Kine.

ELIN sa...

Flotte bilder! Høres ut som en flott tur med mye suppe he he. Ha en fin tirsdagskveld.Klemmer fra Elin

Cecilia @ www.ceciliasverden.com sa...

Så mange flotte bilder, takk som deler. Blir aldri lei av å reise og en tur til Vilnius kunne jeg tenke meg..

Ønsker deg en fin dag og lykke til i min give away.
Klem