søndag, juli 31, 2011

Mere fra ferien :-)

Når vi kom til Falköping, i ferien, som ligger like ved Skara og Skövde møte vi et vennepar for å være sammen med dem fra fredag til tirsdag.Campingplassen hadde misforstått bestillingen, så første natten måtte alle syv ligge i samme hytte. Men noen delte seng, så det gikk bra, og dagen etter fikk vi en hytte til. Vi var i Skara sommarland lørdag og søndag. Vi hadde planlagt bading på lørdag siden det var spådd fint vær. Og vi var heldig med været den dagen. Vi badet masse og Tobias kjørte nesten alt og Kjetil kjørte magasuget! Rakk å kjøre noen karuseller også på slutten av dagen. Hadde en fin kveld med grilling og leking. Dagen etter var vi også i Skara, men regnet kom så det var på med regntøy. Det ble kjørt mye karuseller etc og ungene koste seg. Vi spiste pizza på kvelden og koste oss inne i ei hytte siden det regnet. Mandagen var vi på shopping i Skövde, spilte minigolf og grillet og satt ute lenge. På tirsdag dro vi hjem, og på vei hjem var vi innom Göta kanal.
I går var det fint vær her hjemme. Tobias var hos en kompis hele dagen. Åsa og jeg solet oss og badet i bassenget hele dagen og klipte litt kantgress innimellom. I dag har det vært overskyet og regnet innimellom. Har ordnet på Åsa sitt rom og ryddet i tegnesaker etc. Hatt et lite besøk av mamma og pappa og en kompis av Tobias og faren. På ettermiddagen kom sola og ungene badet i bassenget i stad. Nå skal de legge seg. I morgen er det jobb for oss, barnehage for Åsa og aktivitetsuke for Tobias. Ha en fin kveld :-)

fredag, juli 29, 2011

Fisketur i går :-)I går var vi på fisketur fra halv to til sein kveld :-) Vi dro med et vennepar og deres tre barn på 11 og 9 år og 5 mnd. Vi fisket mye, men fikk bare småfisk, unntatt en ørrett på 300 gram. Det begynte å regne litt når vi kom, men klarnet til etter en stund. Ungene og jeg badet også, og jeg og begge guttene svømte ut til en liten øy. Det var deilig i vannet der. Middagen ble inntatt der, vi grillet pølser og hamburgere. Åsa og jeg rodde oss en tur, og de to største "guttene" var noen turer ute i en båt også. Det er Brandval jeger og fiskeforening som har ordnet gapahuk der og har noen robåter der som kan brukes. Vi jentene prøvde å plukke blåbær også, men det var så lite der, så har nok vært noen å plukket før oss. Det begynte å bli mørkt når vi dro hjem og det var noen barn som sovnet fort i går kveld :-) I dag har Åsa vært i bursdag fra et til fire. Kjetil og jeg malte litt imens. Når vi hentet henne dro vi på badestranda for å duppe oss litt, men de tre andre badet men ikke meg for var litt overskyet da. Har fylt bassenget i stad og ungene badet, og nå skal de legges. Ha en fin kveld :-)

onsdag, juli 27, 2011

Mere fra ferieturen :-)


I ferien var vi også innom High Chaparral, et cowboysted, lekeland. Veldig artig for Tobias og det var midt i blinken for han. Åsa ble litt redd lekeskytingen etc noen ganger, men artig for henne også. Vi kjørte et tog, og så ble toget røvet og røverne kom på toget! Spennende! Vi var også på western stunt show og det var kjempe bra. Vi kjørte også båt og ungene redd på hest, noe som Åsa synes var stor stas. De fikk vært sitt cowboy utstyr og gravde gull som de fikk sheriff stjerne for. I dag har vi vært hos foreldrene til Kjetil på middag for faren hans har bursdag i dag :-) Stor stas for ungene :-) Ha en fin kveld til dere alle :-)