fredag, november 20, 2015

Fri fredag

I dag har ungene og jeg hatt fri, for det var planleggingsdag på skolen. Vi sov lenge, koste oss inne. Jeg trente litt armer før vi dro i svømmehallen. De fikk ha med seg en kompis hver. Jeg svømte litt og så tok vi boblebad. Nå er det bare jeg og Åsa hjemme. Tobias skulle sove hos kompisen og Kjetil er på release fest på jobben.  Sist torsdag var jeg på corebar igjen, og jeg synes det er gøy, men litt vanskelig de første gangene.


Jobbet til seks på fredag kveld og jobbet på lørdag. Åsa var med på jobb og vi handlet før vi dro hjem. Fyrte i ovnen og tente lys for Paris. Synes det er helt forferdelig det som har skjedd der.
                                                                           

Søndag gikk Kjetil og jeg en times tur i strålende vær og sol :-) Senere støvsuget og vasket jeg bilen.

Mandag begynte det å snø på formiddagen, og det la seg litt, men ble dessverre sludd i løpet av kvelden.


Trøtt på jobb på mandag, så da ble det en celsius.

Tirsdag hadde jeg fri. Åsa hadde vondt i halsen og var hjemme med meg. Vi hadde klippetime etter skoletid begge to. Ble veldig fornøyde med ny sveis.

På kvelden var det litteraturkveld på jobb, med bok anbefalinger.Når jeg kom hjem på kvelden, så kjørte jeg beinøvelser hjemme. Deilig å kjenne at beina dirrer etterpå he, he.

På onsdag jobbet jeg også til seks. Det var så godt med frisk luft på vei mot bilen. Så når jeg kom hjem, så tok jeg meg en joggetur. Deilig å kjenne kald og frisk luft i kinnene.

I går var Åsa også dessverre syk. Vondt i halsen og sandpapir når hun hostet. Hun ble med meg på jobb, så hentet morfar henne, og hun var hos mormor og morfar i dag. Hadde samtale med Tobias på skolen klokka to. Morfar hentet han der etter det og de fikk middag hos dem, mens Kjetil og jeg jobbet lenger. 

Deilig i svømmehallen i dag.

Ønsker dere en fin fredagskveld :-)

Ingen kommentarer: