fredag, august 03, 2007

Fra Danmarksturen, del 2:



































































Da skal jeg fortelle om resten av turen :-)











På torsdag dro vi først på lysstøperiet i Hvite Sande. Der fikk vi laget våre egne lys. Og så var det en butikk der også med masse fine pynte ting :-) Kjøpte meg en liten boks med engler på. Skal vise alt det jeg har kjøpt senere. Så dro vi til et fyrtårn. Kjetil og Tobias var oppi i det. Det var spennende for Tobias. Jeg har høydeskrekk og orket ikke bære Åsa opp allle de trappene i tillegg. Etter det dro vi på Fiskeriets hus i Hvide Sande. Det var det akvarium og Tobias fikk se på fisker. Men det var jo ikke så stort der da. Etter det tittet vi litt i butiker i Hvide Sande. Var innom en interiør butikk som var kjempe stor og som hadde så mye fint. Og mat butikkene i Danmark har jo også masse fine interiør ting som ikke koster så mye.











På fredag var det sol og egentlig varmt, men det blåste så kjempe mye. Vi dro til Sea west på badelandet der. Der var det fint. Badet og koste oss på solsenger inne og Åsa sov litt og vi spiste. Bølgebassenget var gøy. Når vi hadde badet måtte Tobias også innom hoppe landet i samme bygning. Så kjørte vi til Søndervig og spiste på en italiensk restaurant. Var også innom en interiør butikk der. Kjøpte et lite hjerte med en engel på.











På lørdag byttet vi hytte. På vei dit var vi innom Spøttrupp middelalder borg. Så spiste vi på mc donalds i Skive. Så fant vi fram til campingplassen i Egense. Men den hytta ble en skuffelse. Visste at det ikke var do der. Men det var ikke vann heller. Og så var den så utrolig møkkete. Vi hadde betalt for to netter på forhånd. Så vi så ann litt. På kvelden kjørte vi en tur til Aalborg etc. På søndag tok vi båten over til Hals. Der var det nydelig. Masse fine båter og se på og veldig koselig. Var innom en interør butikk. Kjøpte en knagg og tre jule bokser.På kvelden bestemte vi oss for å finne et annet sted å overnatte de siste dagene. Så ringte til Danhostel, vandrer hjem, i Fredrikshavn og bestilte rom der. Så på mandag dro vi oppover. Kjørte først til Skagen. Gikk helt utpå tuppen og vasset og hadde et nydelig vær :-) Så fant vi vandrer hjemmet. Var som å komme på et hotell he, he. Stort rom med 6 senger (3 køyesenger) he, he og eget bad og do. Deilig. På kvelden kjørte vi en tur og Tobias og jeg badet på Palmestranden i Fredrikshavn. På tirsdag dro vi førtst til Nordsømuseet og akvariet i Hirtshals. Det var ganske stort og vi så mange spennende fisker, seler og Tobias fikk ta på flyndre, sjøstjerner og kråkebolle. Så kjørte vi tilbake til Fredrikshavn og gikk i gågata. Var innom et par interiør butikker, men den i enden av gågata var finest. Kjøpte et lite speil der. Så dro vi på mc donalds og spiste. Koste oss på vandrer hjemmet om kvelden. Tobias og Kjetil sparket ball og Tobias ble kjent med nabo jenta og familien. På onsdag gikk båten klokka ti på tolv. Lite folk og med bæresele gikk det kjempe bra. Det var matrosklubb der og Tobias ble malt i ansiktet som en drage :-) Spiste i Åmål og var hjemme i ni tiden på kvelden. I går var mamma og pappa innom i fire tiden. De hadde gått Beseggen dagen før. Mamma skulle aldri gjøre det igjen. Det var visst forferdelig he, he. I natt har Kjetil vært oppe med Åsa, i håp om at hun snart gir seg med opp om natta. Han stod også opp tidlig og har støvsuget og vasket gulvet. Jeg har badet begge ungene og nå sover Åsa. Det var tordenvær i stad, men nå skinner sola :-)

7 kommentarer:

JULIEK sa...

Så flotte bilder. Ser ut som dere har hatt en kjempeflott tur : )

MODERN COUNTRY sa...

Heisann!
Så koseliog tur dere har hatt da :) Moro for både små og store og det blir det gode minner av :) Danmark har jo så mye å by på og det er alltid like spennendes å dra gjennom landet på tur. Du får ha en hyggelig helg du og og kos deg med mann og barn ;) Aina

Anonym sa...

For noen koselige danmarksbilder og ikke minst; kul tigergutt. Kjekt å lese om alt dere har gjort. Håper du får en hyggelig helg, kos deg med familien.

elin1976 sa...

Virker som dere har har hatt en flott tur. Gleder meg til å se hva du har kjøpt. Ha en fin lørdag:O)

Marie sa...

Eg ser at familien har kosa seg i Danmark. Skjønne barn du har!
GOD HELG :o)

Trines Hus og Hage sa...

Hei på deg! Høres ut som en fin Danmarksferie. Dere må ha sett og opplevd mye fint og vært mange steder i Danmark. Når været er fint, er Danmark bare helt herlig å feriere i. Det er så mange koselige steder og byer.Vi har vært der nå for 3. gang i sommer. Ha det fint i dag!

Interiørhuset sa...

for noen koslige bilder! Virker som dere har hatt det kjempe flott i Danmark! Håper du også får en fin kveld! Klem