tirsdag, januar 29, 2008

Travle dager.Ja, det blir litt travlere dager nå som vi jobber igjen begge to. Men det går da. Kan være litt hektisk om morgenen når begge ungene skal kles på. Så skal Tobias leveres i barnehagen først, og da må Åsa være med inn, og så Åsa hos dagmamma. Da er det godt med en kaffekopp når jeg kommer på jobb he, he. I dag har Kjetil vært på kurs så han var ikke hjemme før nærmere åtte. Men pappa var her og la silikon rundt flisene. I går var jeg på aerobic og klarte nesten ikke å gå i dag he, he. Skikkelig muskel verk i lårene. På lørdag morgen dro ungene på hytta med mamma og pappa og var der til søndag. Vi var i 30 års lag på lørdag og var ikke hjemme før rundt klokka tre på natta. Men det var koselig :-) Eller viser jeg noen bilder fra rommet til Tobias. Men kamera virker ikke, så dårlige bilder tatt med min mobil. Han har dilla på biler/ cars og ser filmen og spiller spillet mye. Han har noen figurer hengendes på veggen, noen bilder og cars lampe. Det kommer snart noen bilder av flisene på kjøkkenet. Nå skal jeg se Greys :-)

tirsdag, januar 22, 2008

Har blitt utfordret


Jeg har blitt utfordret av Anna Lisa :-) Skal prøve å svare så godt jeg kan :-)


1. Hvor er mobilen din? Sofaen
2. Skildre kjæresten din. God
3. Håret ditt? vått
4. Moren din? Hjelpsom
5. Faren din? Hjelpsom
6. Hva er favorittingen din? mobilen
7. Hva drømte du om i natt? glemt
8. Hva drikker du helst? vann
9. Drømmebilen din? stor
10. Hvilket rom er du i nå? stua
11. Eksen din? hvem
12. Din største skrekk? syk
13. Hva vil du være om 10 år? eldre
14. Hvem var du sammen med i går kveld? Familien
15. Hva er du ikke? Tynn
16. Det siste du gjorde? Dusjet
17. Hva har du på deg? Pysj
18. Favorittboka di? Flere
19. Det siste du spiste? Fruktmusli
20. Livet ditt? Godt
21. Humøret ditt? Glad
22. Dine beste venner? Gode
23. Hva tenker du på akkurat nå? Sove
24. Bilen din? Peuguot
25. Hva gjør du akkurat nå? data
26. Sommeren din? Danmark
27. Sivilstatus? Gift
28. Hva er på TV-en din akkurat nå?Nyheter
29. Når lo du sist? I kveld
30. Når gråt du sist? Husker ikke
31. Skole? Bibliotekskolen

I kveld har mamma og pappa vært her . Pappa og Kjetil har fuget flisene på kjøkkenet. Ellers går det bra med Åsa hos dagmammen. På søndag gikk vi tur med mamma, pappa og broren min, for da var det fint vær. Senere på dagen kom foreldrene til Kjetil på besøk. På mandag snødde det hele dagen, så nå har vi masse snø igjen. Og i dag har det vært sol og blå himmel. Et nydelig vær :-) Nå skal jeg se Greys :-)

lørdag, januar 19, 2008

Lengter til sommeren.
Lengter til sommeren, siden det snart har regnet her en uke. Derfor viser jeg disse bildene fra sommeren som var. Noen av de fine dagene vi hadde da, selv om det egentlig var en regn sommer også ( og nå regn vinter..).


I dag har Tobias og jeg vært i bursdag til Stine mor som ble 4 år. Vi grillet først pølser på bål ute og så var vi inne etterpå. Har vært opphold i dag. Mamma og broren min hadde med Åsa på senteret, mens Kjetil og pappa la fliser på kjøkkenet. Men de skal gjøre det ferdig på tirsdag. Ellers så var det fint vær sist søndag, så jeg og ungene var ute med ski og akebrett. Kjetil lå hele dagen med diare, og jeg måtte bli hjemme på mandag og tirsdag pga mage vondt. Så Tobias var også hjemme da. Ellers har det regnet omtrent hele uka.All snøen har forsvunnet og det er litt trist. På mandag ettermiddag var Kjetil og Tobias på kino og så på Surf`s up. Den var visst kjempe bra. Og på onsdag kveld var de og så på ishockey kamp. Torsdag kveld var jeg på aerobic og jeg er støl i magen enda. Puuhh. I går ettermiddag var vi og møtte dagmammaen til Åsa. Det gikk bra. Hun begynner der på mandag. Ellers går dagene i et. Har et rydde prosjekt på soverommet vårt og i klærne til Tobias. Ønsker dere alle en fin helg :-)

lørdag, januar 12, 2008

Det snør, det snør, tidelibom.Hei, ja, det snør og snør og det har det gjort i hele dag. Men, men, da får da Tobias sikkert gått på ski i morgen. I dag var Tobias i barnebursdag fra 11. til 14. Imens var vi noen ærender. Fikk hentet flisene til kjøkkenet etc. som endelig har kommet. Ellers har vi bare puslet her hjemme og kost oss med gryterett. Nå driver ungene og leker, men skal straks legges. I går etter jobb var vi en tur i Sverige og handlet og spiste på Mc Donalds. Ellers har jeg fått gått tur på mandag og onsdag denne uka og skal prøve å få gått i morgen også. Har bestemt meg for å begynne å trene og bevege meg mer. Kjøpte meg også tulipaner i dag :-) Ellers så ble det ikke sommerferie til Tunisia, men til Kypros :-) Reiser sammen med et vennepar og barna dems 20. juni og skal være i 2 uker. Jeg har vært der før, i Aya Napa, men nå skal vi til Fig tree bay. Tror det er fint der også. Ønsker dere som er innom en fin helg, med eller uten snø :-)

søndag, januar 06, 2008

Åsa 1 år i dag.


I dag ble Åsa 1 år!! Vi hadde selskap både i går og i dag. I går var tanta til Kjetil her og søskenbarnet på 13 år. Søskenbarnet til Kjetil med samboer. Søskenbarnet til kjetil med en gutt og ei jente på 2 og 3 år. Og et vennepar med ei jente på 4 år og tvillinger på 9 mnd. Jeg bakte etc på fredag kveld og i går kveld. I går begynte bursdagen to og i dag klokka halv to. I dag var det mamma, pappa, broren min, foreldrene til Kjetil, mormoren min og bestemoren til Kjetil og mannen. Så begge ungene var slitne både i går og i dag og det er vi også he, he. Har kommet masse snø her. Men akkurat nå er det opphold. Bilde av bordet, Åsa og Tobias fra i går og av Åsa fra i dag. Hun sitter på krakken hun fikk av mamma og pappa. Det står datoen i dag og malt på noen fine troll bilder. Tobias fikk også sånn når han ble 1 år. Nå ser vi på Syden tur til sommeren. Lurer litt på Tunisia. Noen som har vært der eller andre fine steder i Syden? Ønsker dere en fin søndags kveld :-)

torsdag, januar 03, 2008

Godt nytt år alle sammen!!Godt nytt år alle sammen :-) I morgen skal jeg begynne å jobbe igjen etter juleferien. Men så er det jo helg igjen. Blir litt baking i morgen kveld. Åsa blir et år på søndag. Så blir selskap både lørdag og søndag. Sist lørdag, altså 5. dagen hadde vi vorspiel/fest her. Det var ca 17 stk her og vi dro en tur ut på byen. Det var gøy. Vi hadde også tre overnttings gjester. Ungene var hos mamma og pappa. På nyttårsaften var vi hos et vennepar av oss som har ei jente på 6 år og en gutt på 8 år. Det var også et annet par der med ei jente på 4 år. Så både Tobias og Åsa koste seg. Vi fikk kjempe god kalkun etc. Åsa sovnet i ti tiden og sov gjennom alle rakettene. Tobias ble litt redd rakettene i år. Vi var vel hjemme nærmere halv to. Første nyttårsdag gikk vi en liten tur. I går slappet vi bare av og gjorde noen ærender til bursdagen til helga. I dag har Tobias vært i barnehagen igjen. Han synes det var gøy. Ellers har vaskemaskinen gått i et i dag he, he. Har også blitt ordnet litt til bursdagen. Har snødd en del her det siste døgnet. På bildene snør det, samtidig som sola nesten stikker igjennom. Åsa i dag, hun lærte å drikke selv i jula. Og Tobias i dag som er sliten etter første dag i barnehagen igjen. Nå skal jeg se på norsk krim på tv. Ha en fin helg alle sammen.